Beléptetőrendszerek

Beléptető rendszerek tekintetében szolgáltatásunkat három csoportra tudjuk bontani. Mindhárom esetben biztosítani tudjuk: új rendszerek kiépítését, meglévő rendszerek javítását, bővítését, karbantartását.

Kaputelefon rendszereknél: audio, video, IP alapú megoldásokat szállítunk, legyen szó akár egy családi házról vagy egy többlakásos társasházról. Minden esetben a felhasználó a beltéri egységről vagy IP rendszer esetén a mobiltelefonjáról bárhol a világban beszélni képes a kapu előtt álló személlyel, illetve akár be is engedheti egy gombnyomással az ingatlanjába.

Proxy kártyás vagy biometrikus rendszereknél: személyekhez rendelt kártyákkal illetve szükség esetén akár PIN kóddal is követhetővé válik emberek mozgása egy adott objektumban. Kártya használat során ajtókat illetve forgóvillákat tudnak nyitni, vagy akár liftet hívni és a jogosultságnak megfelelő szintekre közlekedni, vagy egy garázsbejáró ajtót vagy sorompót kinyitni. Kiemelt kockázatú helységek esetében a bejutáshoz használhatunk biometrikus azonosítást is. Ebben az esetben az illető személy az ujjlenyomatával azonosítja magát és a jogosultságnak megfelelően tud továbbhaladni.

Rendszámfelismerő rendszereknél: egy sorompón vagy garázskapun való áthaladáshoz rendszámfelismerő kamerákat telepítünk. A szerveren vagy a kamerában tárolt rendszámok alapján ha az autó rendszáma olvasható és érvényes, a forgalomkorlátozó eszköz előtti megállást követően 1 másodpercen beül nyílik a sorompó vagy kapu. Természetesen az áthaladásról felvétel is készül.

HÍVJON!